Mai ceva ca la grădina zoologică: aproape 60 de câini, descoperiți în curtea unei femei, la Gurba

0
454

Se discută tot mai mult despre fenomenul „Decuseară”, femeia care culege câini de pe unde apucă și îi ține în condiții deplorabile, în diferite locații din județ.
Reamintim faptul că o femeie în vârstă de 49 de ani este responsabilă pentru proasta îngrijire a patrupedelor care riscă să-și piardă viața din cauza nepăsării femeii în cauză.
Problema s-a tot discutat în ziarul nostru, primind numeroase mesaje de la iubitorii de animale care deveniseră furioși pe această femeie și care erau puși la punct cu diverse informații privind activitatea „bolnavă” a acestei femei.
Acum câteva zile, din informațiile pe care le deținem, Decuseară, are o nouă locație, în Gurba, unde avea 57 de câini. Se pare că echipajele din cadrul Poliției animalelor au putut să preia doar patru căței care nu aveau cuști, restul fiind ținuți în condiții legale. Se presupune că Decuseară are mai multe locații prin județ unde adună patrupezii.
Astfel, polițiștii au anunțat că în cursul zilei de duminică, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe exemplare canine sunt păstrate în condiții improprii într-un imobil din localitatea Gurba, din județul Arad.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că într-un imobil din localitatea Gurba aparținând unei femei de 49 de ani, din municipiul Arad, se află 57 de exemplare canine, însă doar patru dintre acestea sunt într-o stare de pericol.
În cauză au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale în valoare totală de 18.000 de lei în baza Legii 205/2004 privind protecția animalelor iar cele 4 exemplare canine aflate în pericol au fost ridicate și predate asociației Paws United din Zăbrani.”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.