IancuComisariatul Judeţean pentru Protecţia  Consumatorilor (CJPC)  Arad a   desfăşurat  o acţiune proprie de control care a vizat verificarea respectării prevederilor legale de către atelierele de reparat încălţăminte. Conform reprezentanţilor CJPC s-a urmărit în special  modul în care operatorii economici respectă prevederile legale privind legalitatea funcţionării, informarea consumatorilor şi calitatea serviciilor pres­- tate. „Au fost verificaţi 11 operatori economici ce îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului  şi judetului Arad. Pentru nerespectarea prevederilor legale în domeniul pro­- tecţiei consumatorilor au fost aplicate şase sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.000 lei”, sus­- ţine Gheorghe Iancu, comisarul şef adjunct al CJPC Arad. Acesta mai spune că principalele deficienţe depistate de comisari au constat în neafişarea certificatului de înregistrare la Registrul Comerţului; neafişarea la loc vizibil a ta­rifelor practicate privind serviciul prestat; neafişarea la loc vizibil a  infor­maţiilor referitoare la timpul de realizare şi eventuale riscuri previzibile şi neafişarea la loc vizibil a  numărului de telefon cu tarif normal INFOCONS.

 • Nel... spune:

  CJPC Arad are cu ce se mindrii!!!!Bine le-a facut, ca prea isi bateau joc pantofarii de clienti lipind limba pantofilor de talpa. BRAVOS domnule(????) Gheorghe Iancu, tine-o tot asa sa vada contribuabilii ca nu precupetiti nici un efort pentru desavirsirea democratiei adevarate!!!!!!!! ATENTIE musteriilor ca dom` director vrea sa intreprinda cu aceleasi succesuri urmatoarea actiune in breasla jucatorilor de table care joaca table fara sa aibe zaruri atestate,omologate si cintarite de CJPC, inca o actiune care sa vizeze sanctionarea conducatorilor auto care poarta mustata si barba fara sa le aibe pe C.Identitate si inca o actiune de mare amploare printre incarcatorii ilegali de brichete cu gaz fara ca aceste brichete sa aibe supape fabricate in UE si care supape nu au certificat de calitate si eticheta scrisa in limba romana…

 • xxx spune:

  …poate fi ceva mai penibil?

 • H. L. spune:

  Autoritatile au inceput lupta impotriva coruptiei si evaziunii fiscale.
  Standardul ridicat trebuie mentinut si extins si in alte domenii.

 • eu spune:

  Iancule,poate aveti dreptate dar ,..te-ai gindit in cite luni face aia 6000ron ? Se pare ca vreti ca sa nu mai fie ateliere de reparat pantofi. Oricum unul ca Iancu nu sui-a dus pantofii pe acolo,ce el cumpara noi. Rusine ! Intelegeam amenda dar alora le-a taiat afacerea in doua,probabil acumm inchid.Da cine are mult nu poate intelege pe cei cu putincare aduna din picuri.Probabil Iancu asta vrea sa iasa in evidenta ca ar face treaba ,dar daca te duci la ei cu reclamatii te aburesc si iti cer acte ca sa renunti.N-ar fi rau sa puna un sef nou acolo ,care sa nu fie asa increzut.

 • aradean spune:

  un comunist mostenit de autoritatile locale si pastrat pentru pupincurism .

 • jan spune:

  Asta da constatare felicitari tovarase v-at comformat in directivele partidului din care ati facut candva parte,cred ca pentru acesti intreprinzatori era suficient si 100 lei,poate mai dati o raita si prin supermarketuri asa sa vedeti ce se mai intampla pe acolo.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției