stadionLa conferința de presă de miercuri, s-a abordat și subiectul noii arene, pe care, recent, primarul orașului a spus că o va finaliza în trei ani de zile. Licitația pentru desemnarea constructorului ar urma să se facă în luna august, pentru ca lucrările propriu-zise să demareze în septembrie. „Cât? Trei ani? Păi nu atâta a durat și construcția Arenei Naționale și are 50 de mii de locuri? În fine, nu sunt atât de bătrân și dacă nu ajung unde e Gigi (n.a. Becali), o să fiu aici când e gata stadionul nou. Important e să facă odată acest stadion pentru oraș și publicul minunat de aici. Noi facem tot ce ține de noi pentru ca UTA să intre mereu cu capul sus pe stadionul nou”, a comentat Adrian Marțian.
Cert este că noul proiect al arenei din Calea Aurel Vlaicu trebuia demarat în prima parte a acestui an, însă, din diferite motive, începutul lucrărilor a fost amânat pentru toamna lui 2013. Arena va număra 17 mii de locuri.

  • Aradean spune:

    Nu ar fi rau sa se faca o comparatie cu caracteristicile tehnice si pretul stadioanelor din Cluj Napoca, atat Cluj – Arena (finantat de Primarie !), cat si stadionul CFR.

  • Aradean spune:

    Apropo, ce e cu proiectatul stadion din Subcetate ? Dar cu Gloria ?

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției