OLYMPUS DIGITAL CAMERAMoment aniversar pentru repre­zen­tanţii administraţiei arădene, pentru cei aflaţi la cel de al doilea man­dat, precum şi pentru cei care şi-au înce­put activitatea în instituţie, abia în urmă cu un an.
Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu a împlinit, ieri, un an de activitate în cel de al doilea mandat, şi cinci ani la cârma instituţiei. Acesta a fost reales la ale­gerile din iunie anul trecut, în fruntea judeţului pentru încă patru ani de zile din 2012 începând.
Ales să conducă administraţia încă patru ani, preşedintele Consiliului Judeţean, Nicolae Ioţcu continuă proiectele începute în vechiul mandat. Vorbim despre investiţiile în sistemul medical arădean, de cele pe infrastructură, precum şi de proiec­tele finanţate din fonduri externe, cum este Masterplanul pe deşeuri. Anul acesta, bugetul administraţiei judeţene este orientat spre investiţii majore în sistemul medical şi in infrastructura rutieră. Trebuie spus că, din bugetul de peste 250 milioane de lei, Consiliul Județean a alocat aproape 85 de milioane de lei pentru investiţii de modernizare a drumurilor şi pentru sănătate. „Am continuat ceea ce am realizat în cei patru ani de man­dat, timp în care, Aradul a reuşit aibă realizări importante. Continuăm să ne impli­căm în dezvoltarea şi moderniza­rea sistemului medi­cal arădean, precum şi în moderni­zarea drumurilor. Chiar dacă este un an de vârf de plată la proiec­tele europene, am certitudinea că vom concretiza toate proiectele pe care ni le-am propus şi ale căror rea­lizare depinde de noi“, a susţi­nut Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Jude­ţean Arad.
Tot în urmă cu aproximativ un an se constituia şi noua componenţă a Consiliului Judeţean în care, USL are 14 mandate, MC-L – 13, PP-DD, trei, iar UDMR, două. La acel moment erau aleşi ca vicepreşedinţi ai administraţiei judeţene Remus Guţu (PP-DD) şi Eusebiu Pistru (MC-L). În luna decembrie a anului trecut însă, Adrian Ţolea a revenit în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad. Trebuie spus că, de atunci şi până în prezent s-au mai făcut schimbări în componenţa administraţiei, mai precis în rândul aleşilor judeţeni.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției