igasCongresul Partidului Democrat Liberal se va desfăşura în  data de 23 martie şi va avea nu mai puţin de cinci mii de delegaţi. Deocamdată pentru şefia partidului s-au înscris trei candidaţi: Vasile Blaga, Elena Udrea şi Monica Macovei. Vicepreşedintele PD-L, senatorul arădean Constantin Traian Igaş va face parte din comisia care se va ocupa cu organizarea acestui congres.
„S-a decis, în cadrul şedinţelor de Colegiu Director şi de Consiliu Naţional de Coordonare, de la finele săptămânii trecute că vor fi cinci mii de delegaţi. Deocamdată nu a fost stabilit numărul delegaţilor pe fiecare filială din ţară, însă filiala din Arad va avea delegaţi mai mulţi, datorită rezultatelor la ultimele alegeri. Estimez că vor fi peste o sută de arădeni care vor participa la congresul din martie”, a declarat Constantin Traian Igaş.
În ceea ce priveşte candidatul pe care Igaş îl va susţine pentru preşedinţia PD-L, acesta spune că încă nu a luat o decizie şi nu exclude posibilitatea ca o a patra persoană să intre în luptă. „Încă nu s-a încheiat perioada în care cineva se poate înscrie în cursa pentru preşedinţia PD-L. Mai sunt câteva zile în care se pot face înscrieri. Nu am luat încă o decizie vizavi de candidatul pe care îl voi susţine, dar după ce se vor finaliza candidaturile voi putea să vă spun mai multe”, a mai completat senatorul arădean Constantin Traian  Igaş.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției