Peste 250 de arădeni au adresat, anul trecut, petiţii şi întrebări online la secţiunea „Forum” de pe pagina de internet a Primăriei Arad, cele mai multe sesizări fiind adresate primarului.
Arădenii care aleg această for­mă de dialog cu autorităţile au, în general, pro­bleme legate de buna funcţionare a ora­şului, însă unii îi abordează pe cei care conduc urbea cu probleme personale sau cu pro­bleme care sunt de competenţa altor instituţii ale statului.
Unul dintre cetăţenii Aradului care au înaintat o sesizare pe Forumul Pri­măriei a fost nemulţumit de denumirea liniei de tramvai 18B. „Această linie nouă de tramvai 18B nu este bine numită, era mult mai bine dacă era linia 4 sau 13, deoarece multă lume care vine din Vlaicu îi confuză că nu ştie că acel 18B merge prin Confecţii, crede că merge direct în Mică­laca. Toată lumea ştia că linia 4 şi 13 merg prin Confecţii, Alfa”, a semnalat Marius C.
Funcţionarii Serviciului Informare Ce­tăţeni i-au comunicat acestuia faptul că „alegerea numelui liniei 18B a fost aleatorie. În acest mo­ment, oamenii s-au obişnuit. În plus, pe tablele de pe tramvaie era scris traseul pentru a fi cu­nos­cut de toată lumea”.
Arădenii s-au mai adresat Pri­măriei, online, semnalând lipsa unei locuinţe, mirosurile neplăcute din cauza faptului că în unele curţi sunt crescute animale, dar şi faptul că în unele zone centrale ale oraşului continuă comerţul cu haine second-hand.

  • aradean platitor de impozite spune:

    Nu intotdeauna Primaria da raspuns la problemele ridicate pe forim.Eu insami,am adresat de mai multe ori petitii, la care nu am primit raspuns nici pana azi(dupa 3 luni).Chiar ii intrebam daca mai are rost sà trimitem petitii online,sau recurgem la audiente.Oricum, nu conteaza cetateanul aradean decat la votare.Votati cu incredere!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției