urmaritPoliţiştii de frontieră de la SPF Nădlac au depistat şi reţinut un cetăţean român, urmărit general, care era condamnat la 4 ani de închisoare pentru furt.
Luni dimineaţa, în jurul orei 03.15, la Vama Nădlac, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român Ionel S., în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul în municipiul Bucureşti care s-a legitimat cu o carte de identitate românească falsă.
„Cu ocazia efectuării formalităţilor de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că persoana în cauză este dată în urmărire generală, pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare fiind condamnat la o pedeapsă de patru ani pentru să­vârşirea infracţiunii de furt”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei de Frontieră Arad, Adelina Limban.
Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză şi cercetarea acesteia sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea, uz de fals şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale corespunzătoare.
(C.G.)

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției