vaceanReprezentanţii principalelor mijloace de informare în masă din judeţ au semnat o scrisoare deschisă, pe care au adresat-o autorităţilor locale, prin intermediul căreiea cer demiterea managerului Alin Văcean de la conducerea Filarmonicii. Ziariştii susţin astfel demersul făcut de Sindicatul Artiştilor Interpreţi şi Colegiul Artistic din cadrul instituţiei, care au organizat, la înce­putul săptămânii o conferinţă de presă pentru a prezenta opiniei publice problemele cu care se confruntă de la      numirea lui Văcean şi pentru a cere eli­berarea acestuia din funcţia de manager.
„Domnule primar, domnilor şi doamnelor consilieri locali municipali, prin intermediul acestei scri­sori deschise vă solicităm să daţi curs cererii de demitere a perso­najului Alin Văcean, ajuns – credem noi – dintr-o gravă eroare în fruntea unei asemenea instituţii. Am asistat în ultimii ani la derapajele acestui individ şi credem că este mo­­mentul să li se pună capăt! Suntem întru totul de acord cu motivele formulate de sindicalişti şi membrii   Colegiului Artistic în cererea de de­mitere, considerându-le reale şi cât se poate de grave. La toate acestea am mai adăuga şi imposibilitatea colaborării cu distinsul director dr. Văcean în ceea ce priveşte mediatizarea evenimentelor Filarmonicii, cele mai importante mijloace de informare în masă din Arad suspendând orice colaborare cu instituţia din acest punct de vedere. În consecinţă, pentru reinstaurarea unui climat de normalitate atât de necesar Filarmonicii, precum şi a reluării colaborării cu presa, vă solicităm, la rândul nostru, să-l demiteţi – de urgenţă dacă se poate! – pe ilustrul personaj Văcean Alin. În aşteptarea unei reacţii normale măcar din partea administraţiei locale, semnează: Jurnal Arădean, Glasul Aradului, Newsar, Flacăra Roşie, Actualităţi-Arad, Citynews Arad, Arad Info, Aradon, corespondenţii presei centrale etc., lista rămânând deschisă”, se arată în scrisoarea deschisă adre­sată primarului Gheorghe Falcă şi consilierilor locali municipali.
Alin Văcean a intrat în atenţia opiniei publice şi a presei prin numeroasele scandaluri pe care le-a provocat, intrând în conflict atât cu diverşi cola­boratori ai Filarmonicii, cu angajaţii insti­tuţiei, cât şi cu reprezentanţii presei.
Rămâne de văzut dacă comisia care îl evaluează zilele acestea pe Văcean va ţine cont de tot ceea ce s-a întâmplat în cadrul Filarmonicii de când acesta a preluat conducerea sau va considera că managerul „trebuie” să-şi continue activitatea.

 • ghita spune:

  Hmm! tot mai putini semnati demiterea de urgenta a „ilustrului” personaj ataaat de antipatic voua! sunteti atat de nesemnificativi, incat chiar nu contati!!
  ori cu voi, ori fara voi, sala filarmonicii e plina la fiecare concert!

  Stati linistiti, nu sunteti singurii ziaristi acreditati in lumea asta. Exista si presa onesta care promoveaza activitatea filarmonicii. Daca voi ati ramas infipti in orgolii si razbunari adolescentine, izoland aradenii de Marea Muzica – treaba voastra! nu faceti decat sa recunoasteti cat de limitati sunteti!

  „Presa”, „reprezentantii presei” cei care NU promoveaza activitatea filarmonicii, CULMEA! tocmai voi vreti demiterea lui Vacean?? Bravo!!
  ce reprezentati voi mah? exceptand o „grava eroarea” de atitudine? va credeti comisie de evaluare? Cat de mici „trebuie” sa fiti…

 • Alin spune:

  mai ghita, care sunt aia de la presa onesta. cei controlati de Falca si de PDL care va pupa curul? adica arq??? esti jenant! iar Marea Muzica va fi mai putin izolata in lipsa ta!

 • astrologul spune:

  Iara ii cere demisia?? Doamne si presa asta! kre’ k deja e ciclica faza asta cu Vacean! astia la fiecare echinoctiu de primavara cer demiterea lui :)))
  nota 4 presei! sugestie! reveniti la marire in sesiunea de toamna 😉 (cu mai multe cunostinte)

 • Dr. NUL spune:

  WaCene, piuitul tau se mai aude doar la comentarii. penibil individ

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției