pasaje

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a anunţat, într-o conferinţă de presă că cere Guvernului să trasfere pasajele nefinalizate în domeniul municipalităţi pentru a fi finalizate cu bani de la bugetul local.

“Cred că deputatul PSD Măduța ar trebui să-și ceară scuze arădenilor pentru blocarea acestor lucrări în anul 2012.  Parlamentarii PSD Măduța, Căprar împreună cu prefectul reprezentant al Guvernului în teritoriu, sunt resposabilii pentru acest blocaj și pentru situația în care s-a ajuns. Cer Guvernului României să ne transfere nouă aceste lucrări, să finalizăm noi cele două pasaje și să punem în funcțiune centura  astfel încât traficul să se poată desfășura corect iar arădenii să nu mai fie înjurați de toți cei care circulă pe această șosea”, a spus Gheorghe Falcă.

Cele două pasaje peste liniile de cale ferată  care intersectează DN7 în zona cartierului Micălaca Est și a Căii 6 Vânători – CET sunt investiții ale Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale aflată în subordinea Ministerului Transporturilor.

Construcția lor a început în anul 2011 dar în vara anului 2012  finanțarea lucrărilor a fost sistată, santierele fiind abandonate.

Timpii foarte mari de așteptare la barierele de cale ferată din aceste zone precum și măsurile de deviere a traficului impuse de organizarea de șantier provoacă blocaje majore traficului de pe DN7 pe centura Aradului.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției