falcaCea dintâi înfățișare din acest an, respectiv cea de-a 72-a din 2007, când edilul-șef al Aradului a fost trimis în judecată pentru fapte de corupție în deja celebrul dosar Fabrica de Zahăr”, are loc astăzi, la Curtea de Apel Alba.
Dosarul de corupție în care edilul-șef al Aradului este judecat sub acuzaţiile de luare de mită şi abuz în serviciu contra intereselor publice, urmat de obţinerea unui avantaj pa­trimonial, cu consecinţe deosebit de grave a așteaptă un verdict al magistraților Curții de Apel Alba după ce procurorii DNA Timișoara au formulat apel împotriva soluției Tribunalului Alba, de scoatere de sub urmărire penală a inculpaților.
Aceasta este cea de-a patra convocare a părților implicate în procesul de lung metraj al primarului Gheorghe Falcă în fața instanței de judecată a Curții de Apel Alba. O soluție a magistraților este așteptată după ce, la primele trei termene de judecată, o serie întreagă de artificii menite să amâne deznodământul lungului proces de corupție al primarului Gheor­ghe Falcă au fost folosite de avocații apărării la primele trei înfățișări. Fie că au invocat motivul necesității angajării unor apărători aleși, au încercat să îi convingă pe magistrați că au nevoie de un nou termen și au fost amendați de instanță sau și-au motivat absența din sala de judecată prin imposibilitatea de a se prezenta la proces, avocații inculpaților au uzat, până acum, de mai toate tertipurile posibile pentru ca dosarul „Fabrica de Zahăr” să nu poată beneficia de un verdict din partea judecătorilor.

  • MRUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu spune:

    asta vrea sa doboare record dupa record!
    se crede oare MESSI???!!!???

    medicamente!!!!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției