lupasPartidul Social-Democrat Arad apreciază că presiunile exercitate de primarul Gheorghe Falcă în cazul Şcolii Generale „Mihai Eminescu” sunt inacceptabile. Primarul Falcă a mers până acolo încât a instigat, în direct la o televiziune locală, părinţii elevilor de la şcoala respectivă să iasă în stradă şi să protesteze împotriva Guvernului.
Este bizar faptul că primarul insistă pentru mutarea şcolii pe strada Mărăşeşti, în fostul sediul al Poliţiei de Frontieră, doar în condiţiile în care Prefectura Arad intenţionează să mute în acelaşi imobil Serviciul Public Comunitar Permise Auto şi Serviciul Public Comunitar Paşapoarte, care în prezent funcţionează într-un mall.
„Atitudinea lui Gheorghe Falcă prin care instigă părinţii la proteste este iresponsabilă şi inacceptabilă. Este o mare ipocrizie că primarul care a devenit celebru pentru că nu a permis niciun fel de manifestaţii publice la Arad cere acum oamenilor să iasă în stradă. Opinia publică trebuie să ştie că Şcoala Generală Mihai Eminescu funcţionează într-un spaţiu retrocedat încă din 2006. Întrebarea legitimă este de ce nu a rezolvat Gheorghe Falcă pro­blema imobilului în patru ani de guvernare PD-L, atunci când a avut un coleg de partid, pe Constantin Igaş, ministru de interne? Este bizar faptul că primarul Falcă a devenit foarte preocupat de fostul sediu al Poliţiei de Frontieră în momentul în care s-a pus problema mutării celor două servicii publice dintr-un mall, pe strada Mărăşeşti. Oare primarul este interesat de problema şcolii generale, sau de afacerea privată din mall? Considerăm că opinia publică are dreptul să ştie dacă Gheorghe Falcă, familia sau apro­piaţii săi au vreun interes legat de mall-ul respectiv. Îi cerem, prin intermediul mass-media arădene, să facă public precizările necesare”, a spus Marin Lupaş, preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale PSD Arad şi consilier municipal.

 • Dan Cristi spune:

  Felicitari domnule Presedinte

 • JAK spune:

  TOT RESPECTUL PENTRU DOMNUL MARIN LUPAS.
  SUNTEM CURIOS DOMNUL FALCA CE RASPUNS ARE LA INTREBARILE RESPECTIVE.
  DIN SURSE SIGURE STIE MULTA LUME CA ACEL COPIAT ACTE DIN INCITA MALL-ULUI PE CORIDOR CU SERVICIILE PUBLICE PASAPOARTE APARTINE AL CUIVA DIN NEAMURI DOMNULUI FALCA SA NU DAM NUME!ESTE O EXCROCHERIE,DACA VETI TRECE PE ACEL CORIDOR VETI VEDEA CA BIROUL RESPECTIV ESTE CONSTRUIT PE LOCURILE DE PARCARE,IAR FINANTELE PUBLICE SI CEC-UL NU MI SE PARE NORMAL SA FIE IN INCINTA ACELUI BIROU DE COPIAT ACTE „LENOX”

 • CIPRIAN spune:

  Pentru afacerea lui tanti blonda ( babeta) din parcare in legatura cu serviciile pasapoarte , permise, buletine, Falca s-ar folosi si de muma-sa , ca sa salveze interesele familiei sale .Unde a fost din 2006 pana acum? De ce nu mutati SCOALA GENERALA NR.1 pe Labirint -internat de elevi cu aceeasi activitate si spatii adecvate claselor, de ce intr-o institutie cu arsenal militar. Este de inteles oameni buni ca pe el nu-l intereseaza scoala si soarta elevilor in acest moment ci propia afacere din mall.Daca serviciile pasapoarte, permise si buletine s-ar muta din galeria, peste cateva luni acest spatiu comercial va da faliment.

 • lia spune:

  Extraordinar!
  Acuma ne dam seama de interesele lui Falca?
  Asta ca si seful sau, Basescu urasc scoala si in general invatamantul…..aduceti-va aminte de Generala nr. 5.
  Dar de preturile practicate la biroul de copiat acte nu zice nimeni nimic? Eu am avut de copiat 2 buletine si un contract si mi-au cerut 10 lei!

 • JAK spune:

  PRETURILE SUNT CAM ASA APROXIMATSIV LA TOATE ACESTE BIROURI.DAR ESTE STRIGATORI LA CERURI CUM SE LUPTA SI TRAGE SI CU DINTII NUMA SA NU PLECE SERVICIILE INMATRICULARI RESPECTIV PERMISE SI PASAPOARTE.
  ESTE CLAR UN INTERES!
  IN LOC SA ISI VADA DE RESTU AFACERILOR NECURATE SE ZBATE SI PENTRU UN COPIAT ACTE!SPER CA ACUMA OAMENII ISI DAU SEAMA CE FEL DE OM ESTE.
  DATA VIITOARE SA VA GANDITI MAI BINE INAINTE DE AL VOTA!

 • JAK spune:

  Daca apele se vor linisti si falca isi ajunge scopul,cine-va va fi mituit frumos!!!

 • JAK spune:

  Nu va spune public.categoric!CEREM SA IASA LA TELEVIZIUNE SA NE SPUNA PUBLIC AL CUI E BIROUL DE PE CORIDORUL SERVICIU PERMISE – PASAPOARTE!ACEL BIROU CONSTRUIT PESTE PARCARI SI DE CE IN ACEL BIROU EXISTA SI CEC BANK RESPECTIV FINANTE PUBLICE!SA NE SPUNA PUBLIC!!!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției