galdeanuConducerea clubului Național Sebiș a fost deranjată de declarațiile lui Mihai Petcuț cu privire la perspectivele pentru returul sezonului în Liga a III-a și a decis să schimbe „macazul”. „Nu puteam să rămânem indiferenți la afirmațiile antrenorului numit la începutul acestei săptămâni. Mihai Petcuț a spus că a fost prins nepregătit de plecările masive de jucători, nu putem lucra cu un tehnician nepregătit. Suntem un club serios, vrem să fim siguri că facem alegerea cea mai bună pentru ceea ce va urma să se întâmple din primăvară încolo. Îl apreciez pe Mihai, impresia mea rămâne bună despre el, doar că, deocamdată, drumurile noastre nu coincid. Pe viitor, cine știe…”, a precizat Gheorghe Feieș.
Primarul Sebișului ne-a mai mărturisit că membrii Consiliului de Administrație al clubului au și ales noul tehnician în persoana lui Dan Găldeanu. Pentru fostul fotbalist al celor de la Jiul Petroșani este vorba despre o revenire la echipa din orașul de pe Crișul Alb, unde a mai activat ca fotbalist în urmă cu trei sezoane. „M-am simțit foarte bine la Sebiș, am lucrat bine cu oamenii de acolo și mă simt onorat că s-au gândit acum la mine pentru postul de antrenor”, au fost primele cuvinte ale lui Găldeanu, care își va cunoaște noii elevi pe 10 februarie, când este programat și amicalul cu Unirea Sântana.
În ceea ce privește lotul pentru retur, Gheorghe Feieș spune că acesta va fi format din maxim 21 de fotbaliști. „O să mai aducem 3-4 jucători cu experiență la acest nivel, în rest ne vom baza pe tineri din localitate și zona noastră. Sunt ca niște tigrii în lanț, de abia așteaptă să le dăm drumul pentru a ne arăta ce pot. Cert este că Național Sebiș merge pe un drum ascendent, atâta timp cât în acest an vom finaliza lucrările la celălalt teren din oraș, iar la stadionul central vom aprinde nocturna, dar și vom da în funcțiune sala cu aburi”, a mai punctat președintele de onoare al „alb-albaștrilor”.
După Ember, care intenționează să se lase de fotbal, Sebișul  mai vrea să se mai despartă cel puțin până vară de Cornea, Necșulescu și Budur. Din câte se pare, ultimul va juca în retur pentru Unirea Sânnicolaul Mare, iar ceilalți doi ar putea continua în tricoul Naționalului numai dacă accept reducerea salariilor.
Chiar dacă încă nu și-a dat examenul pentru obținerea licenței B, Dan Găldeanu a obținut garanții din partea federalilor că va putea sta pe banca sebișenilor în retur. „Am discutat deja cu Dan Apolzan, care mi-a spus să-mi văd liniștit de treabă, să-mi fac echipă, că restul se va rezolva. Voi primi o dispensă până în luna iunie, când voi susține exa­menul pentru licența B. De abia aștept să încep munca la Sebiș, nu  mi-e deloc teamă de această provocare. Indiferent de ce jucători voi avea la dispoziție, voi face tot ce ține de mine pentru a îndeplini obiectivul echipei. Sunt pentru prima oară antrenor principal la o formație, dar pot să spun că m-a ajutat mult experiența acumulată cu nea Leo Pința”, a adăugat fostul „secund” al Gloriei. În fotbalul arădean, Găldeanu a mai apărat și culorile celor de la ACU.

  • Ion , a lu Cracitu spune:

    trebuie unu cu vina(de ‘bour’), sa mearga ‘pin la berlin’. Adica ‘dai bice, voinice, ca-i laba de urs!’…. adica , care-i adevarul ?????????????

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției