AFIS Salonul de iarnaCenaclul de Artă Plastică Ion Andreescu, împreună cu Complexul Muzeal Arad şi Asociaţia Ion Andreescu organizează în această perioadă Salonul de Iarnă. Expoziţia va fi vernisată astăzi, de la orele 18 la Sala Clio de criticul de artă Dan Lăzărescu şi va putea fi vizi­tată până în 27 ianuarie. „La această manifestare fiecare membru al organizaţiei noastre încearcă să aducă ceea ce este mai bun şi mai frumos din tot ce-a lucrat în timpul anului care a trecut”, a declarat în deschiderea unei ediţii anterioare Maria Furnea, preşedinta Cenaclului de Artă Plastică Ion Andreescu şi preşe­dinta asociaţiei culturale cu acelaşi nume. Salonul de Iarnă este o expozi­ţie anuală care reuneşte lucrări ale membrilor Cenaclului de Arte Plastice Ion Andreescu şi care are deja o tradi­ţie de mai bine de 50 de ani.
Cenaclul Ion Adreescu are o vechime de aproape 60 de ani în oraşul nostru. Organizaţia reuneşte artişti plastici amatori şi profesionişti deopotrivă, dându-le ocazia tuturor să apară în expo­ziţii personale şi de grup. O altă manifestare de tradiţie a Cenaclului de Artă Plastică Ion Andreescu, pe lângă Salonul de Iarnă, este Salonul de Acuarelă. Şi aceas­tă din urmă manifestare este orga­nizată anual şi reuneşte lucrările acelor membri ai cenaclului care se exprimă plastic folosind tehnica acuarelei.

  • DELIA spune:

    Expozitia a fost o incununare de idei si de stiluri diferite, de la cele organice din sfoara si hartie pana la cel din catifea.
    a fost o expozitie de iarna
    asa cum e iarna cu greutate,.
    Exponatele au inregistrat ispiratie , dar si profunzimea unui anotimp care inspira sa te gandesti la realizarile tale.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției