abrudeanSuccesul de la Motru a urcat echipa lui Adrian Abrudean pe prima poziție din C4. „Știli” ține lucrurile sub control și nu vrea să-și lase băieții duși de val.
„Am obținut o victorie foarte importantă în fața unei echipe ce are în componență jucători cu experiență și valoare individuală pentru acest nivel. Am început partida cu cinci jucători sub 21 de ani pe teren, pe parcurs mai introducând încă doi. Vreau să felicit toată echipa pentru modul în care s-a exprimat și, bineînțeles, pentru rezultat. Am controlat jocul din toate punctele de vedere, rezultatul fiind oglinda a ceea ce s-a petrecut pe teren de la început până la sfârșit. Cu disciplină, seriozitate și modestie, ne vedem de treabă în continuare, luând fiecare joc în parte și având ca obiectiv câștigarea cât mai multor puncte”, a spus antrenorul după confruntarea cu fosta echipă a lui Gigi Borugă.
Fotbaliștii care au decis partida cu execuțiile lor au fost Bogdan Bozian și Ionuț Radu, care au fiecare câte trei reușite în acest campionat. „Mă bucur pentru reușitele lor, sper să nu se oprească aici. Dacă erau mai concentrați și în jocul cu UTA și la Motru mai puteau să înscrie. Având jucători de această calitate, un antrenor își poate face o anumită strategie pe faza de atac, pentru că acest gen de fotbaliști, plus Sulea și Roman, care vor reveni și ei la dispoziția mea, pot concretiza munca întregii echipe”, a adăugat „Știli”, care are mari șanse să rămâne în frunte și după următoarele etape, când la Sebiș vine Turceniul și apoi urmează derby-ul zonal de la Ineu.

  • PRIMARELU spune:

    Bravo Ady! Arata-le boilor de la Ineu ca faci performanta si ai fost faultat pe nedrept de catre cucu gaie si fraierul de primar,care te-au mazilit!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției