Se întâmplă în Arad. Un tânăr este judecat pentru tentativă de omor, din arest la domiciliu. Un agent de pază a fost înjunghiat în noaptea de 28/29 decembrie 2019, de un bărbat aflat într-un local de manele de pe Ștrandul Neptun. Un tânăr de 22 de ani ce se afla într-un club de pe Ștrandul Neptun a devenit agresiv și a reușit să-l înjunghie pe unul dintre agenții de pază care asigurau ordinea și liniștea în clubul respectiv. În jurul orei 05.30, tânărul de 22 de ani a devenit agresiv cu agentul de pază de aproximativ 30 de ani care a fost chemat de una dintre chelnerițele din local.

L-a înjunghiat de trei ori pe agentul de pază care a venit să îl dea afară din local, apoi a luat-o la fugă. Tânărul însă nu a reușit să ajungă prea departe pentru că a fost prins de colegii agentului în centrul orașului, în zona Primăriei, mai departe fiind cercetat penal pentru tentativă de omor. Victima a fost înjunghiată în abdomen și în umăr.

Luni, 27 ianuarie a.c., tânărul a fost lăsat în libertate din arestul preventiv, după ce instanța a hotărât să-l plaseze în arest la domiciliu. „Respinge propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad privind pe inculpatul Copăceanu Răzvan. (…) Dispune înlocuirea măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul Copăceanu Răzvan, arestat în Arestul I J P Arad, prin încheierea penală nr. 54 din camera de consiliu din 31 decembrie 2019 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei. În baza art. 221 alin. 1 Cod procedură penală impune inculpatului Copăceanu Răzvan obligaţia de a nu părăsi imobilul situat în localitatea Timişoara, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. În baza art. 221 alin. 2 Cod procedură penală pe durata arestului la domiciliu, inculpatul Copăceanu Răzvan are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori sunt chemaţi; b) să nu comunice cu partea vătămată M.T.F. şi cu martorii A.D., P.T.C.. În baza art. 221 alin.4 Cod procedură penală atrage atenţia inculpatului, că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive”, se arată în soluția Tribunalului Arad.

  • Cetățean spune:

    ,,Pensiile speciale,, își spun cuvântul! Poate mai taie pe cineva individul,după ce a fost ,,mângăiat pe creștet,,
    Trăim în Absurdistan probabil.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției