În urmă cu două săptămâni anunţam în premieră, graţie informaţiilor furnizate de şo­pârliţa noastră profesionistă, că la Aeroportul Arad se pregăteşte o mare „mânăreală“. Adică, nişte tovarăşi îmbrăcaţi în portocaliu, verde sau mov, funcţie de culorile pe care şi le aleg şefii lor, pregătesc un tun, dorind să pună mâna pe contractul de pază de la Aeroport.
Vă anunţam că Ovidiu „Happy Meal“ Moşneag face ture pe pista Aeroportului pentru a-i convinge pe angajaţi să aleagă o anumită firmă de pază, care aparţine (nu în acte) minţii sclipitoare ce poartă numele Lucian Riviş Tipei, supranumit Vocea Primarului, probabil după modelul apostolilor lui Iisus şi care mai nou aflăm că se regăseşte în tot mai multe consilii de administraţie din care încasează bani publici fru­moşi, dar asta e o altă problemă pe care şopârla ne-o va detalia la timpul potrivit.
Deşi unii credeau că aceşti mânji portocalii vor ţine şi ei post de la mâncat bani publici, măcar în preajma sărbătorilor de Paşte, lucrurile stau exact pe dos, fiindcă tovarăşii lui Gogu Maxilar s-au obişnuit să mănânce bine în ultimii ani şi le scade brusc glicemia în lipsa unor mânării cu fonduri de la stat. Aşa că, în timp ce noi tăiam mielu’ şi fierbeam ouăle, la Aeroport s-a dat drumul la licitaţia despre care vorbisem acum două săptămâni. Şi, surpriză, la licitaţie s-a prezentat o singură firmă din Arad, cea care trebuie, şi două din Oradea, care au venit să se bată cu morile de vânt. Cum am mai scris şi acum două săptămâni, şopârla noastră e gata să-şi pună codiţa la bătaie că va câştiga firma în spatele căreia stă vocea gâtuită a primarului Falcă. Pentru că presiunile sunt mari, iar bieţii angajaţi de la Aeroport nu pot face faţă de unii singuri unor astfel de intervenţii. Poate să le ajute organele competente, poate cei de la Poliţia Economică, care şi aşa stau prost cu activitatea, deşi se promovează de acolo pe bandă rulantă, probabil pe criteriul „cel mai incompetent să-l punem şef“. Sau poate vor cei de pe la parchete să vadă dacă avem dreptate, dacă ia firma lui Tipei paza la Aeroport, aşa cum am auzit că vrea să o ia şi pe cea de la spital şi pe la alte instituţii. Poate sunt curioşi de astfel de afaceri cu fonduri publice. Noi oricum ne-am făcut datoria şi mergem mai de­parte cu informaţiile primite de la şopârliţă.

 • mc spune:

  Draga ziaristule, 
  Tu inainte de a publica un articol nu iti verifici informatia primita?
  Asa ar face un jurnalist adevarat.
  In acest articol scrii numai tampenii, ce presiune pe angajati? Unde te crezi?
  Presiune o fi doar in capul tau dupa o seara petrecuta ca intre barbati,,a doua zi inca sub influenta aburilor licorii bahice, iti este greu sa verifici informatia primita. 
  Un sfat:nu mai murdari ziarul cu informatii false.
  Un membru al comisiei de evaluare licitatie in cauza.

 • RomanViorel spune:

  NUMELE AEROPORTULUI DIN ARAD  AR TREBUI SCHIMBAT IN AEROPORTUL” BALACEL INTERNATIONAL AEROPORT ARAD” ASTA AR LAMURI TOATE SI AR DA RASPUNS LA TOATE ENIGMELE CE SE INTAMPLA PE AEROPORTUL ARAD.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției