Aţi auzit voi de un anumit domn Valentin Vanci? Nu? Nici noi. Da’ iaca ne salvează şopârla noastră atotştiutoare. Cică Valentin Vanci ar fi noul inspector şef de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad, pus pe funcţie din partea liberalilor, cu sprijinul deputatului Vermorel, Mihăiţă Calimente pentru prieteni. Şi cum la unii şefia li se urcă la cap, nici n-a apucat să i se uşte semnătura pe ordinul de numire că Valentin Vanci şi-a făcut un plan măreţ, s-o ia pe urmele lui Lică Sămădău şi să bage spaima în duşmani, precum perso­najul lui Slavici din „Moara cu noroc“. În duşmanii de la PD-L, în special în cei ai lui nea Mihăiţă, ca să-şi arate recunoştinţa pentru sprijinul acordat de-a lungul drumului anevoios, presărat cu ore de trudă şi studiu, parcurs spre funcţia de inspector şef al ITM.
Şopârla se jură că a auzit o discuţie a noului şef al ITM în care promitea să le vină de hac adversarilor de la PD-L care l-au supărat pe nenea deputatul Calimente. Fiindcă la partid e mai greu să facă un control, fiindcă ar ieşi scandal, toaşu’ Vanci s-a hotărât să dea năvală la firmele pedeliştilor. Şi nu oricum, ci cu mascaţii după el, noaptea, pe întuneric, să dea un exemplu de forţă, să se sature cei de la PD-L să se ia de tătucu’ Calimente.
Dacă e adevărat ce ne povesteşte şopârla, înseamnă că lucrurile sunt extrem de grave la USL, dar mai ales la ITM, care s-a pricopsit cu asemenea şef. Păi cu oameni de ăştia vreţi, domnilor, să combateţi munca la negru? Cu inspectori şefi amatori de filme cu Bruce Lee, care visează că ITM-ul e un fel de comando plecat să-l găsească pe Rambo fără carte de muncă? Ca să parafrazăm un spot publicitar, nu putem spune decât: slab domle, slab, dincolo erau mai competenţi.

  • serban cristina pristavu spune:

    valentin vanci a muncit foarte mult pt postul care il are ,este cea mai corecta persoana cei care il vb.de rau inseamna ca sunt minjiti scuzati-mi vocabularul,pina in varful capului.pt.D-nul Valentin Vanci legea e lege indiferent dak e Basescu Sau Mama lui.dak au incalcat legea vor plati.toata stima pt VALENTIN VANCI

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției