Şopârla noastră a asistat, zilele trecute, la o discuţie interesantă despre un mare om de afaceri arădean, iubitor de tramvaie moderne. Cică industriaşul cu pricina nu mai poate dormi de câteva nopţi, din cauza unor probleme pe care le are la Bucureşti. Şi, dacă se adevereşte ce spune şopârla, chiar că există motive de insomnii.
Şopârla susţine că firmele industriaşului au ceva afaceri cu Primăria Capitalei. Şi că aceste afaceri n-ar fi tocmai în regulă, fapt sesizat şi de unii de pe la primărie, care s-au cam supărat. Atât de tare, încât în chestiune a intervenit corpul de control al primului ministru Victor Ponta. Care corp de control am văzut că nu prea iartă pe nimeni şi trimite rapoarte destul de complexe către DNA, vezi şi cazul unor foşti miniştri care au păţit-o şi care dau cu subsemnatul pe la procurori. Aşa se pare că se va întâmpla şi în cazul nostru, mai ales că, spun gurile rele, cei de la Guvern sunt cam porniţi.
Până mai ieri, industriaşul nostru avea proiecte măreţe, să se extindă pe piaţa me­dia din Arad, să mai cumpere un ziar, un ra­dio, o revistă, prin care să-i asigure liniştea amicului Falcă de la Primărie. Fiindcă amicul Falcă nu mai poate face nişte licitaţii convenabile pentru ambele părţi (adică Primărie şi firmă) fiindcă se face prea mult tam-tam în ziare. Acuma, Falcă va trebui să mai aştepte, fiindcă omul nostru va avea destule bătăi de cap la Bucureşti ca să se mai gândească şi la ziare sau radiouri pe care oricum n-ar fi reuşit să le cumpere.
Aşteptăm cu sufletul la gură veşti de la şopârlica noastră, să ne spună ce şi cum cu controlul, cine şi unde dă cu subsemnatul, care sunt pagubele şi aşa mai departe, veşti pe care bineînţeles că le vom publica în ziarul nostru.

 • avram iancu spune:

  nu va faceti griji pt toti politicieni romani sint impreuna  au acelasi scop sa se imbogateasca ei si famiiliile lor asa ca nu va fie frica ca nu se intimpla nimic ,controalele sint facute ca sa dea spaga nu pt altceva

 • Jean1244 spune:

  Seamana cumva a santaj? Cat timp Falca v-a dat bani l-ati pupat in fund zi de zi, acum cand nu va mai da il barfiti zi de zi? Rusine!

 • Marin spune:

  Vedeti ca voi inselati statul si nu va platiti impozitele asa ca scuipati-va in san. Doamne pazeste!

 • Atentie spune:

  Va turbeaza invidia? Voi sunteti faliti. Vin portareii, atentie

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției