Tragedia de ieri a marcat întreg orașul și nu numai. Atât apropiații, cât și toți ceilalți care au aflat de accidentul ce a avut loc ieri au început să se revolte. Lucrurile au fost văzute prin ochii tututor ca fiind oribile, de neimaginat și o nedreptate fără margini.

În primă instanță, oamenii au fost revoltați pentru că locul accidentului, mai exact o trecere de pietoni din Vladimirescu, era deja cunoscut ca fiind un loc în care tragediile se întâmplă destul de des, trecerea de pietoni nefiind semnalizată în așa fel încât să îi oblige efectiv pe conducătorii auto să oprească.

Mai departe povestea a devenit una îngrozitoare. Două femei lovite de mașina la volanul căreia se afla un bărbat de 79 de ani. Problema cea mai mare în astfel de cazuri este că persoane cu vârste înaintate încă mai au voie să urce la volan, cu toate că nu sunt obligați să mai treacă prin teste care să ateste faptul că sunt sau nu capabile să controleze autoturismul. În cazul Adrianei și a Ancăi lucrurile au fost clare încă de la început. Cele două s-au angajat în traversarea șoselei regulamentar, moment în care au fost acroșate de un autoturism.

Mai departe, cele două fiind încă în viață, au fost transportate de urgență la spital. Din nefericire, aici s-a aflat că de fapt, Adriana era însărcinată în cinci luni, aștepta primul său copil alături de bărbatul cu care și-a unit destinul în toamna anului trecut. Fericiți că vor fi părinții unei fetițe, cei doi nu aveau cum să se aștepte la o așa lovitură de la viață, durerea ajungând una de nedescris, mai ales pentru membrii familiei, dar și pentru toți cei care au cunoscut-o pe Adriana și care au acum doar cuvinte de laudă la adresa ei.

Anca, în vârstă de 37 de ani a fost împreună cu Adriana în ultimele ei clipe de viață. Acesta a fost și ea lovită de mașină și tot ce avea în gând a fost faptul că Adriana a scăpat, că dacă pe ea a lovit-o, Adriana este teafără și nevătămată, la fel și viitoarea ei fetiță. Din păcate, ceea ce a urmat să vadă Anca o va marca toată viața.

Iubita mea, primul lucru când m-am ridicat a fost să-i mulțumesc lui Dumnezeu că m-a lovit pe mine și nu pe tine. Din păcate, bucuria mea a fost de o secundă. Am fost împreuna in ultimele clipe, pe mine m-a salvat, dar pe voi v-a luat la El, tu ai fost cu fiica ta, iar a mea are nevoie de mine. Nu te vom uita niciodată!!! Te iubim și te vom iubi mereu!!!, scria Anca pe pagina sa de facebook.

Și așa, din cauza mai multor factori, pornind de la trecerea de pietoni nesemnalizată corespunzător într-o zonă extrem de aglomerată, până la vârsta înaintată a bărbatului ce se afla la volan, două vieți au fost luate.

Adriana a fost luată cu forța de lângă soț, părinți, rude și prieteni. Ea a pierdut lupta cu viața la doar câteva minute distanță de momentul impactului și împreună cu ea a plecat dintre noi și fetița sa încă nenăscută.

Azi a fost o zi foarte complicată. Mi-am reunit foștii colegi de liceu pe un grup de chat ca să le dau vestea morții colegei noastre, Adriana Ile. A murit accidentată pe o trecere de pietoni în localitatea Vladimirescu din județul Arad. De la starea inițială de șoc am trecut la furie – vorbim de o localitate în care se întamplă mereu accidente și unde mi-aș dori să văd niște îmbunătățiri în infrastructura rutieră. Nu e primul prieten pe care îl pierd acolo. De la furie am trecut la nici nu știu ce – o durere combinată cu pace. Mi-ar fi plăcut tare mult să o revăd, să îi spun ce mireasă frumoasă a fost și să mă bucur de darul din burtica ei (da, nu a murit doar ea, ci și bebele pe care îl purta în pântece de câteva luni). La final de zi însă sunt convinsă că credința ei a dus-o acolo unde aparține“, a scris Adelina, o fostă colegă de clasă.

 • Calin spune:

  Ce înseamnă să te arunci în fața mașinii fără să îți dai seama ca poate fi o mumie la volan fără reacții. 😢😢😢

  • Anonim spune:

   Moldovean prost ce esti !!! Daca era nevasta ta ce mai ziceai atunci ? Nesimtit prost si fara creier ce esti poate sa fie de exemplu Fiica ta mai bou cu coarne de drac

 • Anonim spune:

  Inca ceva era pe trecere nu cred ca s-a aruncat in fata masini ,pur si simplu trece trecerea de pietoni

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției