boxBox Club Pecica organizează, cu ocazia „Praznicului de Pită Nouă“, un nou turneu internaţional. Gala se va desfăşura în aer liber, vineri, 16 august, cu începere de la ora 18, şi va aduna la start pugilişti de la cluburile arădene Box Club Pecica şi Motorul Silva Lazăr, de la Banatul Timişoara dar şi din Suedia. Invitat special este fostul campion mondial la nivel de cadeţi şi vicecampion mondial de juniori, Flavius Biea, care ar putea disputa şi un meci demonstrativ.
„Îi aşteptăm în număr cât mai mare pe iubitorii boxului la acest eveniment pe care ni-l dorim tradiţional. Mulţumim pentru sprijin Primăriei Pecica şi în special primarului Petru Antal, care a fost întotdeauna aproape de nobila artă”, spune preşedintele Box Club Pecica, Adolf Ivanovici.
Clubul gazdă, Box Club Pecica, va fi reprezentat în ring de Adolf Ivanovici jr., la categoria 40 de kilograme, Dănuţ Stanciu, tot la 40, Denis Mocan la 48, Adelin Miculiţ şi Raul Bostan la 54, Marius Nichifor la 60, Gheorghe Braşoveanu la 64 şi Adrian Popuţia la 91. Turneul de la Pecica va fi o repetiţie utilă în vederea Campionatelor Naţionale de juniori şi tineret, programate luna viitoare.

Recomandările redacției