distrugereMiercuri, 2 ianuarie, în jurul orei 20,30, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, a fost solicitată prin apelul unic de urgenţă 112 intervenţia unui echipaj la o adresă de pe strada Petru Rareş din municipiul Arad.
La faţa locului, după verificările efectuate, a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 48 de ani, Dănuţ C., domiciliat în municipiul Arad, a distrus un autoturism parcat în apro­pierea imobilului său folosindu-se de o cheie mecanică.
Autoturismul asupra căruia „şi-a vărsat nervii” Dănuţ C. aparţinea unei persoane în vârstă de 25 de ani, de naţionalitate română dar stabilită în străinătate împreună cu familia. În timp ce autoturismul era zgâriat cu cheia mecanică, proprietarul autoturismului tocmai îşi lua rămas bun de la câţiva prieteni. Văzând că a fost observat zgâriind autoturismul, Dănuţ C. a fugit în casă. Proprietarul autoturismului a solicitat prin apel la numărul unic de urgenţă 112 intervenţia jandarmilor şi a depus plângere împotriva făptaşului.
În temeiul plângerii depusă de partea vătămată şi pe baza celor declarate de martorii oculari ai întâmplării, lui Dănuţ C. i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere a unui bun proprietate privată.

  • gradistean spune:

    Mi se pare mie, sau cocalarul cu BmW oprise intr-o poarta sau pe trotuar, ca de obicei? Pacat ca faptasul a fost gasit, bmwistul o sa prinda curaj si maine va bloca toata strada. Atunci fiti siguri ca nu o sa apara Jandarmeria si Politia.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției