indicator

Un panou al celor de la CNADNR tronează falnic chiar peste o pistă de biciclete. Obstacolul este cu atât mai ciudat, cu cât a fost şi greşit proiectat, el indicând incorect rutele. Trecătorii fac haz de necaz şi spun că anomalia este tipic românească. Panoul se află la intrarea pe autostrada A1, de la aeroport.

„M-am oprit pentru că dau cu capul”.

„Nu se poate aşa ceva, dacă vii noaptea cu bicicleta, ce se întâmplă? Nu am mai văzut nicăieri aşa ceva. Doamne fereşte!”

„Îţi poţi sparge capul. O dată m-am dus pe aici, că era plin de maşini”.

Panoul informativ a fost proiectat greşit încă de la început, deoarece, dacă este să ne luăm după informaţiile tipărite pe el, dacă am merge înainte, am ajunge pe A1, lucru total eronat, deoarece în faţă se află centrul Aradului.

Şi, de parcă nu era suficient, cei de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale au amplasat panoul peste un trotuar, care între timp a fost transformat în pistă pentru biciclişti.

Pista de biciclete nu a fost încă finalizată, iar autorităţile locale au luat deja legătura cu cei de la CNADNR pentru a le solicita să reamplaseze panoul într-o altă zonă.

„Zona respectivă este în lucru, un tronson din pista de biciclete. Acel panou există şi va fi relocat, reamplasat, pentru ca pista să nu fie blocată”, a declarat Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Pista de biciclete ar trebui să fie finalizată în 2016. Ea va fi lungă de 12,5 kilometri şi va lega câteva cartiere, urmând să pornească din Micalaca şi să ajungă la Pădurea Ceala. Proiectul va costa 5,4 milioane de lei plus TVA.

Cristian Cotuna

 

 • WTF spune:

  Frumoasa tara avem… Pacat ca e locuita … de unii !

 • Nita Corina spune:

  DACA AI RABDARE SI UN CALCULATOR CONECTAT LA INTERNET LA CARE SA
  LUCREZI 3 ORE PE ZI POTI CASTIGA BANI USOR. .OFERTA ESTE SERIOASA,VALABILA PENTRU TOATE LOCALITATILE TARII.NU
  ESTE NICI MLM SI NICI JOC PIRAMIDAL.PENTRU MAI MULTE DETALII
  TRIMITE ”INFO” LA ADRESA corina_nita2001@yahoo.com

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției