tuica braziiDespre oamenii din comuna Brazii se spune că sunt harnici, gospodari şi ingenioşi, oameni care nu simt obo­seala atunci când trebuie să termine o treabă. Astfel, pe lângă activitatea agricolă de bază, unii dintre localnici se mai ocupă şi cu alte activităţi precum… producerea ţuicii, zona fiind bună pentru pomii fructiferi precum merii, perii ori prunii ş.a.
Unul dintre aceştia este şi Viorel Moţ, cunoscut producător de ţuică din zonă. Acesta realiza de ani buni, în cele trei cazane amplasate în Mădrigeşti apreciata băutură. Cazanele de ţuică erau mândria sa, iar produsul pe care-l obţinea era unul de o calitate deosebită, apreciat de toţi cei ce l-au gustat.
Iată însă că de câteva zile cele trei cazane ale sale au dispărut, persoane deocamdate rămase ncunoscute lă­sându-l pe producătorul din Mădrigeşti fără ele.
„A fost spart zidul de la cons­trucţia unde au fost instalate şi au fost luate atât cazanele cât şi instalaţiile aferente“ – povestea cineva din zonă.

  • si io, care vroiam sa-mi iau casa in Brazi, ma gindesc de 3 ori e oi face, cu asa ‘oameni cu inalta calificare, la furat”, DE TOATA JENA !!! nu a avut ciini, VECINII???, ce e acolo ‘jungla de hontz ????’

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției