O singură persoană a decedat de la raportarea de ieri și până astăzi dimineața, în județul Arad. Între zilele de joi și vineri s-au infectat 58 de persoane, dintre care 35 în municipiu, numărul de infectări urmând un trend descendent la nivel național. În prezent, există 993 de cazuri active în județul nostru, 206 persoane fiind internate în spital, 2718 fiind în carantină și 787 în izolare la domiciliu. 

Patru persoane s-au infectat la Șiria, trei la Pleșcuța, două la Vladimirescu și Lipova. Câte un caz a fost înregistrat în localitățile Pecica, Sântana, Buteni, Cărand, Fântânele, Macea, Moneasa, Vărădia de Mureș, Zăbrani, Zădăreni. Alte două persoane infectate au avut domiciliul situat în afara județului Arad. 

Rata de infectare este de 2,12 în județul Arad și 3,12 în municipiul Arad, care se află încă în scenariul roșu. În scenariul roșu se mai află localitățile Lipova, Iratoșu, Săvârșin și Șiștarovăț.

Trebuie să menționăm că primele 10.000 de doze ale vaccinului contra COVID-19 au sosit în țară astăzi, iar duminică începe deja vaccinarea personalului medical. 

Recomandările redacției