Știri de ultimă oră dau drept si­gură apariția gelificată a Briliantului în urbea noastră. Cârcotașii rânjesc și amintesc că în astfel de clipe mărețe Sava Docmanov ar trebui scos de la naftalină și îmbrăcat în costum popular pentru a întâmpina la aeroport pe marele fotbalist cu pâine și sare din aia specială, alții îi văd peste ani statuia lângă cea a lui Petchosvski, întru gloria-i eternă pentru c-a scos clubul din faliment și orașul de sub povara rușinii. Alții își amintesc cu groază de pleiada de pseudo investitori care a îngropat Bătrâna Doamnă, aducând-o la nivelul competițional primordial al echipei Fortuna Covaci. Agitația a intrat precum benga și-n micii traficanți de cucheri de soare și parfumuri ciordite din putredul Occident ce speră că-i vor deveni furnizori oficiali și se se înghesuie prin holuri de hoteluri de lux pentru a se pune de pe acum bine cu recepționerii.
Curvele au intrat în rut. În toate saloanele de înfrumuțesare se simte ,,bătaia peștelui” la o intensitate nemaiîntâlnită. Toate se pregătesc să dea lovitura care le va schimba viața. Chiar dacă marele jucător va investi din vară, se stă la coadă pentru a intra în coșciugele aparatelor de bronzat, iar la rubrica Matrimoniale prețurile cresc simțitor, pentru a acoperi cheltuielile.
În cafenelele de fițe și cluburi se fac loje speciale, aidoma scaunelor din biserică pentru Maiestatea Sa, Regele Mihai. Dacă regele trebuie să fie față de restul muritorilor mai aproape de popă, Briliantul va fi lângă DJ. Doar Mutu nu s-o recreea la „birtu” gării! Tarifele se schimbă în funcție de cât de aproape este clientul de masa zeului metrosexual. DJ-i caută disperați să-și îmbunătățească repertoriul cu maneaua ,,te iubesc Dolce Gabbana că ești dulce ca banana”, pentru a-i intra în grații.
Haosul izbucnește la o şcoală generală unde o profesoară ignorantă pune subiect la lucrarea de control o compunere pornind de la expresia ,,unde și-a înțărcat mutu iapa”. În trei minute elevii predau lucrările copiind unul de la altul ,,La Arad”, apoi ies voioși să facă sex în toaleta școlii și să tragă țigara de după, alături de un coniac la ABC-ul din colț, comentând pe care l-a ținut mai tare bateria. La Iphone, bineînțeles, deoarece astfel de performanțe trebuie filmate.
Acestea fiind spuse, este de la sine înțeles că Adi Mutu va fi primit cu brațele deschise la Arad. La dezastrul în care se zbate UTA ar fi bineveniți și banii lui Nuțu Cămătaru, chiar dacă în schimb ar primi executarea silită a datornicilor Primăriei. Problema este dacă va și face ceva și nu va fi un alt pârț cu damf de grandomanie, iar siliconarea Bătrânei Doamne să reediteze tunul dat în urmă cu un deceniu de un alt mare ,,investitor”.

 • TRAIAN TENCALEC spune:

  Nu inteleg de ce amesteci lucrurile serioase cu bascaleala de doi bani. Bineinteles ca MUTU ar fi oricand bine venit la UTA, indiferent
  in ce postura, nu cum a titrat PRO TV : ” MUTU LA (M)UTA „.
  In situatia actuala orice mana intinsa UTA-ei nu trebuie pusa in
  atele, ci stransa cu putere, nu chiar pupata.

  un utist suferind

  • Dorina Avramut(Chirilă) spune:

   Domnului TRAIAN TENCALEC, “un utist suferind”, o informatie de ultima ora accesata din viitor:

   Jose Mourinho este la Arad! Preia “Batrana Doamna”.

   Sursa: Cronica Akasha

   PS Inainte de a lua in deradere stirea, intelept ar fi ca ea sa fie verificata!?

 • dlui T.Traian spune:

  la UTA
  va veni GURU Bivolaru

 • Dorina Avramut(Chirilă) spune:

  Domnului TRAIAN TENCALEC, „un utist suferind” o informatie de ultima ora accesata din viitor:

  Jose Mourinho este la Arad! Preia „Batrana Doamna”.

  Sursa: Cronica Akasha

  PS Inainte de a lua in deradere stirea, intelept ar fi ca ea sa fie verificata!?

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției