Viceprimarul Aradului, Ilie Cheșa, consideră că ține de datoria conducerii clubului UTA  de a asigura deplasarea abonaților la Oradea. Declarația vine în contextul în care meciurile Bătrânei Doamne se vor muta la Oradea, din cauza schimbării gazonului deteriorat de pe stadionul din Arad.
„Schimbarea gazonului de pe stadionul Francisc Neuman creează neplăceri pentru miile de suporteri care, cu bună credință, au achiziționat un abonament la începutul sezonului, pentru a putea urmări meciurile de pe teren propriu ale echipei favorite. Conducerea clubului UTA are cel puțin datoria morală de a facilita deplasarea abonaților la meciurile de la Oradea, suporteri care, repet, cu bună credință, au achiziționat abonamentele puse în vânzare de către clubul UTA. Cred că e de bun simț ca reprezentanții clubului UTA să explice public, în zilele următoare, cum va rezolva această problemă.
Știu că unii vor aduce în prim plan scuza că au început târziu lucrările de înlocuire a gazonului de pe stadionul nostru. Sunt de acord cu ei, am și ieșit public să cer explicații celor de la Recons de nenumărate ori, fiindcă noi am alocat banii în februarie, tocmai pentru a se putea realiza licitația și a demara lucrările la timp, adică la finalul campionatului trecut. Lucru care nu s-a întâmplat, pentru că unii din cadrul Recons au considerat că UTA nu e un subiect important pe agenda lor.
Dar asta nu schimbă cu nimic situația, iar abonații trebuie să primească respectul cuvenit din partea conducerii clubului UTA. În momentul în care s-au vândut abonamentele, cei de la UTA știau foarte bine că nu e finalizată licitația (au fost ținuți în permanență la curent) și că lucrările vor începe în toamnă, urmând ca mai multe meciuri, considerate pe teren propriu, să se joace în deplasare. Și, totuși, au vândut abonamente. Iar dacă au făcut-o, sunt obligați cel puțin moral să-și respecte abonații, adică să le asigure accesul la meciurile considerate „acasă“. Sper că alegerea stadionului din Oradea, în dauna celui mult mai modern din Sibiu sau a celui din Mediaș, a avut în vedere în primul rând costurile mai mici pentru a se putea asigura deplasarea suporterilor și nu alte calcule“, susține viceprimarul Cheșa.
 • TEO spune:

  ANVELOPATI TRIBUNELE, INCHIDETI IN SPATELE TRIBUNELOR SUS, AVETI PLASA DE SARMĂ, CA LA COTEȚURILE DE PUI DE LA ȚARĂ!!!! RUȘINOS!!!

 • Nealcosu spune:

  Le dai un deget, ala mic! Adica schimbi gazonu! Si acuma suporterii vreau alt stadion! Vor tata mana! Cica anvelopat, inchis, sa nu mai intre apa la salile de sub tribuna I, ….. ho fratilor! Ce vreti!? Stadion da CL!? Intoarceti clasamentul ….pa bune!? In ultimii 3 ani pe ce locuri am terminat!? Aceleasi vor fi si in cel putin urmatorii …. 3 ani! Hai UTA! Si patronu ei …. oricare ar fi ala!

  • Dan C spune:

   Domnul Nealcosu, în faza de proiectare a avut o capacitate mai mare, în faza finala s-au tăiat câteva mii de locuri……. sa nu pomenim de calitatea lucrărilor, dovada, acum schimbam gazonul.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției