Bucuria rămânerii în Liga 1 vine împreună cu o nouă veste bună pentru clubul fanion al Aradului și suporterii arădeni. Mai sunt câteva zile până la termenul limită de depunere a ofertelor pentru obiectivul de investiții „Refacere și reabilitare gazon Stadionul Francisc Neuman Arad“, licitație demarată în luna mai.
„Ne ținem de cuvânt în privința înlocuirii gazonului de pe stadionul Francisc Neuman. 
Avem speranța că într-o perioadă cât mai scurtă de timp vom avea un câștigător și vom putea demara lucrările. Este o investiție pentru care am aprobat fonduri în CLM, la începutul anului.
Sper ca până la începerea sezonului să ducem la îndeplinire și cealaltă promisiune, montarea de noi turnicheți la tribuna a II-a a stadionului, pentru care, de asemenea, am aprobat bani în buget. Rămâne doar ca cei de la Recons să-i cheltuie cât mai repede, în folosul suporterilor”, ne-a declarat Ilie Cheșa, viceprimarul Aradului.
 • Viorel Dascălu spune:

  Trebuie grăbită investiția până la începerea campionatului , pentru a se aranja lucrurile nu pe ultima sută de metri cum a mai fost !! Hai UTA !! 🙏🙏✌️

 • UTA Arad spune:

  Si la peluza mai trebuie o poarta cu turnicheti.Jucam acasa 2-3 meciuri pana e gata astea si gazonul DOAR la Sibiu!!de Medias sa nu auzim.

 • Paius Petru Doru spune:

  UTA Arad liberă de amestecul politicului

 • Mocanu+ion spune:

  Domnilor ,nu e de glumit cu vorbe ,,,chiar trebuie înlocuit gazonul ,,,sa lăsăm campaniile electorale,,,dacă nu aveți bani ,,,facem apel la populația Aradului,,dar trebuie schimbat musai ,,,Sa fie asa ca pe Oblemencu ,,,,mulțumesc frumos

 • Ioan pernevan spune:

  Poalele venit mintealacap.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției