Daniel Florin Vesa, bărbatul care l-a înjunghiat pe cântărețul de manele la Atrium Mall își va petrece următoarele 29 de zile în arestul IPJ Arad. Judecătorii au dispus măsura arestului preventiv în cazul său  pentru tentativă de omor.

Amintim că, un cântăreţ a fost înjunghiat duminică dimineaţa într-un mall din Arad de un interlop din oraş, în urma unui conflict care a pornit de la jocurile de noroc. Victima a fost transportată la spital, unde a fost operată. Ioan Dinescu, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiat de un bărbat în vârstă de 45 de ani.

Cântăreţul ar fi jucat la un aparat de poker o sumă mare de bani, circa 1.000 de euro, şi se aştepta să prindă marele pot. Daniel Florin Vesa, cunoscut pentru legăturile cu lumea interlopă, l-ar fi ochit pe cântăreţ şi, când a văzut că a tot crescut miza şi avea şanse să câştige, l-a îndepărtat de la aparat, cu câteva palme, pentru a-i lua locul.

Un agent de pază al casinoului şi al sălii de jocuri mecanice a intervenit şi i-a condus pe amândoi în parcarea mall-ului, unde interlopul ar fi scos un briceag şi l-a înjunghiat pe cântăreţul respectiv, iar pe agentul de pază, în vârstă de 23 de ani, l-a rănit uşor în zona spatelui. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde a fost operată. „Bărbatul a ajuns la spital cu plagă abdominală înjunghiată, este în sala de operaţie în acest moment şi va fi transferat la ATI”, a declarat, duminică, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Simina Roz. Agresorul a fugit de la faţa locului, el fiind prins ulterior de către poliţişti și audiat. „La scurt timp după incident, autorul a fost indentifcat de poliţişti, dus al sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad pentru audieri şi clarificarea împrejurărilor în care s-au comis faptele. Cercetările sunt desfăşurate de către colegii de la Serviciul Investigaţii Criminale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga. Cercetările se desfășoară sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Recomandările redacției