Au fost zile intense pentru grupa 2009 a clubului Atletico, care a mers tocmai la Constanța pentru titlul de campioană națională. Mai mult, „galben-negrii” au dat în finală chiar peste gazdele de la Academia Hagi, pe care le-a întors de la 1-4 la un spectaculos 6-4 și au venit acasă cu cel de-al șaptelea trofeu suprem din istoria de 16 a grupării arădene.
Înainte de Crăciun, merituoșii campioni, ajunși cu colinda la sediul din Calea Victoriei, au avut parte de o mare surpriză. L-au întâlnit pe Adrian Petre, care după ce i-a felicitat și i-a încurajat să-i calce pe urme și, de ce nu, să-l depășească, a jucat rolul Moșului. Fiecare fotbalist a primit un cadou din partea fostului golgheter utist, actualmente component al prim- divizionarei daneze, Esbjerg, dar – poate – și mai prețioasă a fost strângerea de mână a atacantului de 20 de ani. „Și Adi a început fotbalul la Atletico și acum a ajuns să joace în străinătate. Asta vă dorim tuturor, bineînețeles cu ajutorul antrenorilor și părinților voștri, cărora le mulțumim în aceeași măsură”, a fost mesajul lui Bogdan Oneț, președintele clubului Atletico.
De remarcat și outfitul celor doi profesori, Marcel Câmpian și Flavius Stoica, desemnați cei mai buni antrenori ai Dream Teamului ce a bătut tot ce se putea bate la Memorialul
„Gheorghe Ola”.

Recomandările redacției