UPDATE4:  În casă se afla și soția bărbatului. Femeia nu este rănită.
Bărbatul a suferit arsuri de gradul I și II pe față și membrele superioare, iar în momentul când a fost preluat de ambulanță era stabil, conștient și cooperant. 

 

UPDATE3: Cauza exploziei este acumularea de gaz în baie în urma folosirii pentru încălzirea cazanului de apă (boiler din metal) a unui arzător contectat la o butelie. Furtunul de alimentare prezența defecțiuni.
Proprietarul a intrat în baie și în momentul în care a aprins becul, s-a produs explozia. 

 

UPDATE2: La fața locului a fost găsită o victimă, bărbat, de 68 ani, cu arsuri la nivelul brațelor și feței. A fost preluat de către echipajul SAJ. Pompierii intervin în continuare pentru îndepărtarea elementelor de construcție care prezintă pericol pentru locuitorii clădirii sau trecători. 

 

UPDATE: Detașamentul de Pompieri Arad intervine pe strada Mărășești în urma unei explozii. La incident s-au deplasat o autospecială de stingere și o autospecială cu echipaj medical SAJ.
Nu este un incendiu, dar a avut loc o explozie. Din primele informații, ar exista o victimă, în persoana unui bărbat.

 

În această dimineață, a avut loc o explozie la un imobil aflat pe strada Mărășești din municipiul Arad. La fața locului, s-a deplasat o autospecială a pompierilor Detașamentului Arad, dar și un echipaj al Poliției Locale pentru a asigura zona.

Vom reveni cu mai multe detalii. 

 

Recomandările redacției